RU  UA

Дізнатися

У США назвали найсексуальнішого чоловіка 2020 року - ним став актор "Чорної пантери"

Майкл Б. Джордан перейняв титул у співака Джона Ледженда

33-річний Майкл Б. Джордан, відомий за ролями лиходія Н'Джаки у фільмі "Чорна пантера" і Адоніса Кріда в продовженні "Роккі", став найсексуальнішим чоловіком світу за версією американського журналу People.

Фото: JOSHUA KISSI / PEOPLE

"Це круте відчуття. Всі жартували: "Майк, це єдине, чого ти, ймовірно, не отримаєш". Але я радий бути частиною цього клубу - це гарний клуб", - поділився він своїми відчуттями.

Джордан ніколи не був одружений, а у вільний від роботи час любить водити машину, готувати і грати у відеоігри. Секретом своєї впевненості він називає "повне усвідомлення того, що неможливо зробити щасливими всіх".

Фото: https://www.instagram.com/michaelbjordan/

"У вас можуть бути тільки добрі наміри, але ви все одно зустрінете протиріччя або якийсь негатив, - каже він. - Іноді вам просто потрібно довіряти всесвіту. Ви повинні просто вірити в себе і робити те, що вважаєте правильним".

Серед знаменитостей, які носили титул найсексуальнішого чоловіка в минулі роки, - Джон Ледженд, Ідріс Ельба, Бен Аффлек, Меттью Макконахі, Бред Пітт, Пірс Броснан, Джонні Депп, Дуейн Скеля Джонсон, Х'ю Джекман, Кріс Хемсворт, Девід Бекхем, Метт Деймон і інші.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ