RU  UA

Дізнатися

Пенсіонер пірнув у ставок і дістав цуценя з пащі алігатора: момент порятунку потрапив на відео

Літній чоловік без роздумів кинувся за собакою у воду

74-річний чоловік з Флориди врятував своє щеня від вірної загибелі, коли на березі ставка малюка схопив алігатор і потягнув у воду. Інцидент стався на задньому дворі Річарда Вілбенкса і був зафіксований камерою відеоспостереження.

На відео пенсіонер кидається в ставок і з головою пірнає у воду, висмикуючи з пащі хижака маленьке цуценя на прізвисько Боєць. Щоб врятувати собаку, йому довелося руками розсунути щелепу алігатора, через що він отримав рвані рани і змушений був зробити щеплення від правця.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

"Ми просто гуляли біля ставка, і він вилетів з води, як ракета, - сказав Вілбенкс CNN. - Я ніколи не думав, що алігатор може бути таким швидким. Я просто автоматично стрибнув у воду. Собаки для нас як діти, тому у мене не було ніяких сумнівів".

Після нападу цуценя відвезли до ветеринара: у нього залишилася одна колота рана в животі, але в іншому тварина здорова. Вілбенкс погодився, що алігатори - частина унікальної природи Флориди, тому надалі триматиме Бійця на повідку і подалі від води. Тим часом Комісія з охорони дикої природи Флориди попереджає, що невеликі собаки і коти - природна здобич для місцевих алігаторів, тому вигулювати їх слід з обережністю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие