Лайм

Люди знайшли відповідь на питання, чому нова пісня Дорофеєвої здається такою знайомою: незручно вийшло

Користувачі звинуватили співачку в плагіаті

Слухачі гурту "Время и Стекло" продовжують обговорювати дебютний трек Наді Дорофєєвої Gorit в рамках її сольного проекту DOROFEEVA. Пісня одразу здалася шанувальникам знайомою, і вони стали шукати "оригінал".

Користувачі мережі натрапили на композицію 2009 року Mathematics британської виконавиці Little Boots і тепер вважають, що автори Gorit могли запозичити кілька нот з приспіву. Люди перекочували на YouTube-канал британки і діляться там своїми думками щодо плагіату.

Little Boots - Mathematics

"Точно плагіат. Дорофєєва ну, ну ну", "Надя, на що ти сподівалася? Інтернет всемогутній", "Да-да, мотив приспіву Дорофєєва здерла", "Я одна завдяки Наді дізналася про цей гурт? І так, у мене трошки шок від схожості", Мдааа, до першої сольної пісні Надя могла б авторську пісню замутити, ех", "Мені ведмідь на вухо наступив, але навіть я чую тут один в один з "пуусть горит моя душа ", - пишуть коментатори.

DOROFEEVA - Gorit

А ви як думаєте - плагіат або збіг?

  • Нагадаємо, що на початку березня гурт "Время и Стекло" оголосив, що припиняє своє існування. Після свого розпаду учасники дуету пішли кожен своєю дорогою: Позитив продовжив роботу в бойз-бенді Mozgi, а Надя Дорофєєва стала сольною співачкою.
  • Дивіться також на theLime останній кліп "Время и Стекло" на пісню Last Dance. Стилістика відео натхненна 80-ми і 90-ми: ретро-вестерн, трохи рейву, дивні танці під драйвовий трек - і нудна прес-конференція перетворюється в фірмове VISLOVO.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші