Лайм

Від уколів відмовилася: Аліна Гросу перехворіла на коронавірус і розповіла про лікування

Співачка перенесла Covid-19 в легкій формі, але її близькому родичу знадобилася реанімація

Аліна Гросу стала ще однією українською знаменитістю з діагнозом Covid-19. У Instagram співачка розповіла про симптоми і лікування вірусної інфекції.

Фото: https://www.instagram.com/alina_grosu/

"Я теж перехворіла на коронавірус. Відчула себе не дуже добре, піднялася температура, перестала відчувати запахи і смаки, їла лимони як вату, пішла здавати тест і отримала позитивний результат, - розповіла Гросу. - Це не перший випадок зараження коронавірусом в моїй родині. Попередній був дуже складним, мій, на щастя, був в легкій формі. Зробила КТ, у мене немає ураження легенів. Тому все добре, йду на поправку. З дому не виходила, щоб нікого не заразити і вилікуватися. Пила антибіотики, мені хотіли робити уколи, але я відмовилася від уколів, тому що боюся їх. Я здала дуже багато аналізів, тому що коронавірус б'є по слабких місцях в організмі. Також пила в скажених дозах вітамін C і кардіомагніл, оскільки коронавірус впливає на тромбоцити".

Один з родичів співачки переніс коронавірус в набагато важчій формі: йому знадобилася реанімація.

"У моїй родині було 2 випадки зараження, один - легка форма, інший - важка з 75% ураження легень. Тоді було жахливо страшно за дуже близьку людину. На щастя реаніматологи, своєчасне втручання і правильно підібрані препарати, плюс лікування допомогли, - написала Аліна. - Бережіть себе. Будьте пильні. І якщо з'являються перші симптоми - не займайтеся самолікуванням".

Після хвороби Гросу насамперед вирушила в рідне місто Чернівці, щоб побачитися з рідними. "Хочеться зараз більше часу проводити з сім'єю, все інше: робота, захоплення, хобі полетіли на другий план, багато переосмислюєш", - написала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита