Лайм

Юлія Саніна та Вал Бебко екранізували історію свого кохання в новому кліпі The Hardkiss: відео

Відео вийшло неймовірно теплим та душевним

24 листопада відбулася прем'єра нового кліпу гурту The Hardkiss на україномовну пісню "Все було так". Ця музична робота не схожа на попередні відео рокерів, а більше нагадує Love-story.

У ролику, опублікованому на YouTube-каналі колективу, показана красива історія кохання, а героями кліпу стали фронтвумен Юлія Саніна та чоловік співачки, креативний продюсер й гітарист гурту Валерій (Вал) Бебко. В кінці відео звучить зізнання у почуттях, і в кадрі з'являється син пари, 5-річний Даня.

Гарний відеоряд, потужний вокал солістки та оголені почуття вже викликали захват у фанатів The Hardkiss. Вони назвали пісню "гімном справжнього кохання" і написали, що не змогли стримати сліз.

"Пісня сильна, але відеоряд посилив її ще в десятки разів .. да так, що я не можу зупинити сльози", "До сліз ... Гімн справжнього кохання і справжньої сім'ї! Браво", "Сльози рікою ... Настільки прониклива пісня, що пускає мурашки і викликає бурю емоцій, неймовірно", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, що Юлія Саніна та Валерій Бебко познайомилися в 2009 році і відразу закохалися одне в одного. У 2011-му закохані одружилися. Через чотири роки на світ з'явився їхній первісток - син Данило. В одному з недавніх інтерв'ю вокалістка зізналася, що Вал став її першим хлопцем.

Юлія Саніна та Вал Бебко з сином Фото: instagram.com/the_hardkiss

  • Юлія Саніна розповіла, що за весь час перебування в шлюбі вони переживали не тільки радісні моменти, а й пройшли складний період, який ледь не призвів до розлучення. За словами співачки, це сталося через рік-два після народження їх первістка.
  • Вал Бебко показав на архівному фото, якими вони були ще до The Hardkiss. "Була справа. 11 років тому. Їй 18, йому 24", - підписав кадр музикант.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков