Лайм

Пастор назвав свою церкву стриптиз-клубом, щоб обійти карантин - він навіть виконав танець перед прихожанами

Після невеликого стриптизу він як ні в чому не бувало прочитав проповідь

У Каліфорнійському Сан-Дієго через карантин закриті спортзали та церкви. Кілька священнослужителів подали позови до суду з вимогою дозволити їм працювати, але пастор Роб Маккой вирішив не чекати і просто назвав свою церкву стриптиз-клубом - робота цих закладів в штаті дозволена.

Як пише Red State, перед початком служби священик включив парафіянам уривок з виступу губернатора, де той говорить, що якщо пастори зніматимуть краватки під час проповіді, то це зробить церкву тимчасовим стрип-клубом. Судячи з усього, ці слова були жартом, але Маккой поставився до них серйозно.

Пастор під музику розстебнув піджак, зняв краватку і кинув його в зал. Парафіяни для повноти картини плескали та махали доларовими купюрами. Після танцю священик як ні в чому не бувало приступив до проповіді.

  • Раніше в Польщі тренажерний зал назвався церквою, щоб не закриватися на карантин. У той період влада заборонила відвідувати спорт-клуби, а храми та релігійні служби - ні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування