RU  UA

Дізнатися

Аніта Луценко розповіла про смерть близької людини, з якою познайомилася на проекті "Зважені та щасливі"

Для фітнес-тренера це дуже болюча історія

Аніта Луценко вперше розповіла історію, яку зберігала кілька років. На проекті "Зважені та щасливі" вона познайомилася з хлопцем, який працював там адміністратором. У них зав'язалися романтичні стосунки, які з часом переросли в міцну дружбу. Але через якийсь час ця людина померла.

В інтерв'ю Маші Єфросиніної фітнес-тренер зізналася, що чоловіка забрав рак. За словами Аніти, вона дуже важко перенесла смерть близької людини: багато плакала та вечеряла вином.

Аніта Луценко Фото: instagram.com/anitasporty

"Він був мені супер-підтримкою на першому сезоні. Він завжди: "Ти найкрутіша, найприголомшливіша, ти кращий тренер". Знаєш, коли у тебе є на майданчику людина, яка з тобою просто завжди, - згадує тренер. - Виявилося, приблизно через місяць після того як ми розійшлися, що у нього четверта стадія раку".

Аніта не відразу повірила в те, що хлопець тяжко хворий, і тепер навіть картає себе за це. Але з часом йому ставало все гірше і гірше. Після смерті близької людини пройшло вже близько семи років, а Луценко досі згадує цю історію зі сльозами на очах.

  • Раніше ведуча каналу СТБ Надія Матвєєва розповіла про пережите домашнє насильство. Протягом 14 років вона була жертвою рук свого батька.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии