Лайм

7 переможців шоу "Танці з зірками": хто виграв кубок проекту в Україні

Хто із зірок танцював краще за всіх

У ніч на 30 листопада відбувся фінал шоу "Танці з зірками", в якому перемогла екс-солістка "ВІА Гри" Санта Дімопулос. Але після оголошення глядацького голосування Дімопулос передала кубок вокалістці The Hardkiss Юлії Саніній, зазначивши, що рок-діва прийшла на шоу без будь-якого танцювального досвіду і досягла вражаючих результатів. theLime вирішив згадати переможців "Танців з зірками" за всю історію шоу в Україні.

Володимир Зеленський та Олена Шоптенко (2006)

У 2006 році паркет шоу підкорили комік, актор і шоумен, а нині президент України Володимир Зеленський і його партнерка, дворазова чемпіонка світу з бальних танців Олена Шоптенко.

Спочатку Олена скептично поставилася до ідеї шоу, тому що була впевнена, що за такий короткий термін неможливо навчити людину, що не танцює, пристойно рухатися. Але танцівниця дуже скоро зрозуміла, що вона помилялася. Незважаючи на те, що з технічного боку була сильнішою пара Наталії Могилевської та Влада Ями, глядачі віддали в фіналі свої голоси за харизматичних Зеленського і Шоптенко.

Лілія Подкопаєва та Сергій Костецький (2007)

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва брала участь у другому сезоні "Танців з зірками" в 2007 році. Ще з першого ефіру вона була у фаворитах журі. У фіналі спортсменка застосувала професійні навички гімнастки: її повітряні шпагати в танцювальному номері "Матриця", дійсно, вразили всіх - і глядачів, і журі. За перемогу вона боролася з лідером групи "ВВ" Олегом Скрипкою, який в результаті виявився на другому місці.

Відзначимо, що Подкопаєва продовжила займатися танцями і після закінчення шоу. У парі з Сергієм Костецьким у вересні 2008 року вона представила Україну на Танцювальному Євробаченні, де вони зайняли 3 місце.

Марчін Мрочек і Ганна Пилипенко (2007)

Третій сезон "Танців з зірками" був інтернаціональним, в ньому брали участь багато іноземних гостей. Перемогу здобув польський танцюрист, співак, актор театру і кіно Марчин Мрочек. У фіналі він разом з партнеркою Аною Пилипенко виконав пристрасне танго, перетанцювавши таким чином Наталю Могилевську та Влада Яму.

Наталя Могилевська та Ігор Кузьменко (2017)

Через 10 років легендарне шоу повернулося в ефір телеканалу "1+1". І співачка Наталя Могилевська знову вирішила поборотися за кубок, незважаючи на дві поразки в минулому. У фіналі вона разом зі своїм новим партнером Ігорем Кузьменко виконала пристрасне аргентинське танго і отримала довгоочікувану перемогу.

Ігор Ласточкин та Ілона Гвоздьова (2018)

У 2018 році перемогу в шоу здобув український актор, шоумен, телеведучий, гуморист, комік Ігор Ласточкін і його партнерка, танцівниця Ілона Гвоздьова. У фіналі вони боролися за кубок проти епатажної Лесі Никитюк, яка мала величезну підтримку глядачів, і технічного в танцювальному плані Іраклі Макацарія. Ласточкін і Гвоздьова виконали в фіналі джайв під пісню ВВ "Танці", квікстеп під пісню "Pan pan americano", а також "танець за перемогу" під музичне виконання учасниці сезону Dj Nana.

Ксенія Мішина та Євген Кот (2019)

У 2019 на паркеті виступило дуже багато гідних перемоги пар, а за кубок у фіналі боролися Анна Різатдінова та Олександр Прохоров, Вікторія Булітко і Дмитро Дікусар, а також Ксенія Мішина та Євген Кот.

В результаті танцювальний паркет підкорила актриса Ксенія Мішина та її партнер Євген Кот - в фіналі вони виконали пристрасний фокстрот.

Санта Дімопулос і Макс Леонов, Юлія Саніна та Дмитро Жук (2020)

Вперше за всю історію шоу перемогу розділили відразу дві учасниці проекту - Санта Дімопулос і Юлія Саніна.

Дімопулос у фіналі вразила глядачів і журі пристрасної румбою.

А Саніна та Дмитро Жук - не менше відвертим танго.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття