Лайм

Дочка Пола Уокера поділилася архівним знімком з батьком в річницю його смерті - зірки "Форсажа" немає вже 7 років

Актор загинув в автокатастрофі у віці 40 років

З моменту трагічної смерті Пола Уокера пройшло вже 7 років - зірка франшизи "Форсаж" загинув в автокатастрофі в 2013 році. У день смерті актора його 22-річна дочка Мідоу присвятила батькові пам'ятний пост.

30 листопада дівчина опублікувала в Instagram зворушливе фото зі своїм знаменитим батьком. Архівний знімок зірки та його дочки моментально привернув увагу користувачів соцмережі і на даний момент зібрав понад 500 тисяч лайків.

Пол Уокер з дочкою Фото: instagram.com/meadowwalker

"Безглуздий день, щоб згадувати його з сумом. Сьогодні свято любові й щастя, які ти приніс в цей світ. Ось фотографія мого найкращого друга, і я тут сплю" - написала Мідоу.

Шанувальники актора підтримали дівчину в коментарях, і написали, що в річницю смерті теж згадують Пола і переглядають частини "Форсажа", в яких він знявся.

Мідоу Уокер народилася в 1998 році від стоснуків з Ребеккою Сотерос. Хоча Пол і не жив з матір'ю дочки, але активно брав участь в її вихованні і намагався присвячувати їй весь вільний час. Коли Уокер загинув, дівчинці було всього 15 років. Сьогодні Мідоу вже 22 і з милого янголятка вона перетворилася на справжню красуню.

Мідоу Уокер Фото: instagram.com/meadowwalker

  • Українська співачка Тіна Кароль поділилася зворушливою публікацією в день народження свого чоловіка Євгена Огіра - 14 серпня продюсеру могло виповнитися 40 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування