Лайм

HBO показали драконів з майбутнього приквела "Гри престолів" про сім'ю Таргарієнів

Зйомки серіалу "Дім Дракона" стартують вже в 2021 році

HBO анонсував запуск виробництва довгоочікуваного приквела "Гри престолів" "Дім Дракона". Зйомки серіалу про сім'ю Таргарієнів почнуться в 2021 році, і щоб ще більше зацікавити фанатів, в Twitter каналу з'явилися концепт-арти майбутнього шоу.

Фото: twitter.com/GameOfThrones

На опублікованих малюнках зображені два дракона оранжевого і темно-червоного кольору. У вигаданому світі Джорджа Мартіна після падіння валірійскої імперії Таргарієни підкорили в Вестерос з невеликою армією і трьома драконами, після чого заснували династію королів андалів і перших людей.

Фото: twitter.com/GameOfThrones

Поки творці серіалу не розголошують подробиці сюжету "Дому Дракона", але відомо, що дії в ньому розвиваються за 300 років до подій "Гри престолів". Основою для сценарію стала книга Джорджа Мартіна "Полум'я і кров", присвячена історії Дому Таргарієнів. Шоуранерами проекту стали Райан Кондал і Мігель Сапочнік, який зняв "Битву бастардів", "Довгу ніч" і кілька інших пам'ятних епізодів "Гри престолів".

  • Раніше зірка "Гри престолів" Джейсон Момоа розповів, що після ролі Кхала Дрого довго залишався без роботи і загруз у боргах.
  • Читайте також на theLime, як Емілію Кларк змушували оголюватися в першому сезоні "Гри престолів". Актриса не могла постояти за себе, поки не прислухалася до порад свого екранного чоловіка Кхала Дрого.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil