Лайм

Колишня дівчина зірки "Друзів" Меттью Перрі розповіла про його наркотичну залежність

У 2011 році актор переживав важкі часи і втретє потрапив до реабілітаційного центру

Поки Меттью Перрі збирається одружитися і знайомить світ зі своєю молодою нареченою, колишня дівчина актора вирішила розповісти про його важку боротьбу з наркозалежністю. В інтерв'ю The Sun Кайті Едвардс розповіла, як в 2011 році купувала для зірки "Друзів" кокаїн, героїн, крек та інші наркотики.

Фото: https://www.instagram.com/mattyperry4/

Кайті Едвардс і Меттью Перрі зустрічалися на початку 2000-х, після чого залишилися друзями. У 2011 році Перрі переживав особливо важкий період своєї залежності, і Едвардс доводилося допомагати йому з доставкою наркотиків.

"Я була на 5-му місяці вагітності і забирала для нього речовини. Він [говорив]: "Ніхто не стане зупиняти вагітну дівчину. Не хвилюйся", - розповіла вона. - Ми відкривали пакет, іноді там були таблетки і кокаїн, іноді героїн і крек. Це було схоже на шведський стіл, ніколи не знаєш, що отримаєш".

За словами Евардс, вона хотіла завадити другу ходити вулицями, потрапляючи на очі поліції і папараці, але також брала у нього гроші за "допомогу".

"Мені просто потрібно було водити машину, забирати наркотики, приносити йому, іноді тричі на день. Бувало, що я заробляла на цьому від 3000 до 4000 доларів в день. Він завжди говорив мені: "Гроші - не проблема", - зізналася жінка. - Метью міг би піти на пенсію багато років тому, і він все ще був би мільйонером. Він завжди говорив: "Мені вистачить на життя". Але я думаю, що йому подобалося працювати".

Едвардс доставляла акторові заборонені речовини на зйомки ситкому "Містер Саншайн", який протримався в ефірі лише один сезон. Після цього, а також коли його друзі і колеги почали від нього віддалятися, Перрі звернувся за медичною допомогою і пройшов третій курс реабілітації (попередні були в 1997 і 2001 роках).

"Його найближче оточення не хотіло мати з ним нічого спільного. Вони не хотіли бачити його таким, це було дійсно складно, - сказала Едвардс. - Були часи, коли я думала: як можна приймати стільки наркотиків і не померти? 80 таблеток вікодину в день - це смертельна доза".

Зараз Меттью Перрі не вживає наркотики і готується до весілля зі своєю дівчиною, літературним менеджером Моллі Гурвіц.

Наречена Меттью Перрі Моллі Гурвіц Фото: https://www.instagram.com/mattyperry4/

  • Раніше стало відомо, що Меттью Перрі випустить одяг з танцюючим Чендлером. Гроші від продажу речей - футболок, бейсболок і кухлів - підуть на боротьбу з коронавірусом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні