RU  UA

Дізнатися

Померла Памела Тіффін - актриса та модель Playboy, яку називали "величнішою знахідкою після Одрі Хепберн"

Інформацію про смерть актриси підтвердила її родина

У Нью-Йорку у віці 78 років померла актриса та модель Памела Тіффін, яка стала в 60-х "найвеличнішим відкриттям після Одрі Хепберн". Про це пише The Hollywood Reporter з посиланням на родичів знаменитості.

Памела Тіффін у картині "Живе світло" (1964) Фото: Getty Images

Кар'єру кінозірки Памела Тіффін почала в 1961 році завдяки пропозиції одного з Голлівудських продюсерів. До цього дівчина пробувала себе як модель. Дебютним для майбутньої актриси став фільм "Літо й дим" Пітера Гленвіла. У тому ж році Тіффін зіграла в картині Біллі Уайлдера "Один, два, три", і за обидва проекти була номінована на "Золотий глобус".

До кінця 60-х актриса переїхала до Італії та поповнила свою фільмографію набором успішних італійських комедій. У 1969-му Тіффін прикрасила сторінки та обкладинку журналу Playboy.

Памела Тіффін на обкладинці журналу Playboy (1969 рік) Фото: wolfgangs.com

Серед найбільш успішних проектів за участю актриси - картини "Убий мене поцілунками", "Майже ідеальне вбивство", "Сьогодні, завтра, післязавтра". За роки кар'єри блондинка двічі була заміжня та народила двох дочок.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации