RU  UA

Дізнатися

Весь біль СРСР в одному фото: блогер спровокував суперечки про минуле та майбутнє архівним кадром

У технологіях минулого люди розгледіли ключ до збереження планети

Люди сперечаються про минуле та майбутнє планети, і все через пост білоруського блогера в Твіттері. Хлопець описав всю біль життя в СРСР одним кадром - фотографією машинки для штопання панчіх та шкарпеток, але активні захисники природи тут же розгледіли в ній технології майбутнього.

"Совок" - це коли замість випуску потрібної кількості цілих шкарпеток простіше винайти цілий пристрій для штопання драних", - написав у соцмережі користувач з ніком Максим Мирович. До свого посту блогер доклав фото радянського винаходу та його упаковки. На думку Мировича, подібного роду речі демонструють лише безвихідь життя в СРСР. Але з цим погодилися не всі, і справа тут швидше не в любові до минулого, а в побоюваннях за майбутнє планети.

Найчастіше кожен другий подібний пост у соцмережі закінчується суперечками, і пост блогера з Білорусі не став винятком. Фото машинки зібрало понад 2 тисячі лайків та сотні коментарів, в яких люди назвали пристосування одним з ключів до свідомого життя та збереження навколишнього середовища.

"А що поганого в тому, щоб зашити свої шкарпетки і не купувати нові?", "Совок" мені зовсім не подобається, але штопання шкарпеток - один з варіантів green way of life", "Як на мене, то перевиробництво ганчірок - це зло" , - вказали в коментарях.

На думку учасників дискусії, деякі винаходи з минулого дійсно здаються безглуздими, але в умовах глобального потепління і катастрофічного забруднення природи подібні дрібниці могли б врятувати планету.

  • Деякі технології з минулого сьогодні дійсно здаються чимось не з цього світу. Дивіться також на theLime фото 15 дивовижних розробок, які сьогодні можна побачити хіба що в музеї. І то не завжди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Керівниця клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Руководительница официального фан-клуба Олега Винника Валерия Барон прошлась по критиканам артиста. Она возмутилась из-за последних высказываний Геннадия Ветера

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания