RU  UA

Дізнатися

Більше ніж фото: 81-річний Вільям Шекспір став одним з перших людей, прищеплених від Covid-19

Раніше вакцину Pfizer і BioNTech отримували лише учасники медичних досліджень

81-річний Вільям Шекспір з Великобританії став другою людиною в світі, яка отримала щеплення від Covid-19 в рамках програми масової вакцинації. Першою препарат від Pfizer і BioNTech ввели 90-річній Маргарет Кінан, повідомляє BBC. Слідом за пенсіонерами до 4 млн британців будуть щеплені від коронавірусу до кінця місяця.

Фото: Getty Images

Як і його знаменитий тезко, Вільям Шекспір народився в Уорікширі, де проводив карантин разом зі своєю дружиною. Літній чоловік сподівається, що масова вакцинація змінить його спосіб життя, адже з березня 2020 року він майже весь час перебував "під замком".

Великобританія стала першою країною в світі, яка схвалила і купила вакцину Pfizer для масового використання. Щоб захистити найбільш вразливі групи населення і повернути країну до нормального життя, уряд вирішив насамперед вакцинувати людей старше 80 років і медичний персонал.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михаил Заливако выезжал за границу в период полномасштабной войны, продолжает вести соцсети на русском - что известно о его жизни

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Миддлтон продолжает проходить курс химиотерапии на фоне борьбы с раком – подруга принцессы Уэльской рассказала о ее состоянии

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA рассказала, готова к детям со своим мужем, который живет в Израиле – звезда озвучила планы на будущее