Лайм

Близько 100 жінок були впевнені, що вагітні від Ілона Маска, але їх чекало космічне розчарування

Шахраї продавали біоматеріал, який нібито належить мільярдерові

Багато жінок мріють народити від Ілона Маска, і готові віддати всі гроші світу, щоб виховувати дитину мільярдера. Дізнавшись, що банк сперми з Філадельфії продає сперматозоїди підприємця, тут же встали в чергу за біоматеріалом. Але, завагітнівши, їх чекало розчарування.

Як виявилося, співробітники клініки репродукції продавали підроблену сперму, пише Bokdaily. За один сперматозоїд вони брали приблизно $150 тисяч, і людей, які мріяли дістати його, було дуже багато. У період з 2016 по 2019 рік банк сперми обдурив близько 100 жінок, які хотіли народити від Маска.

Ілон Маск Фото: Getty Images

Жертвам розповіли, що Маск продавав свій біологічний матеріал, коли був студентом Пенсільванського університету, і його сперма була заморожена на довгі роки. Ті охоче вірили та народжували дітей.

Тепер мами шукають справедливості, адже замість дитини Ілона Маска вони виховують синів та дочок від ірландського хлопця, який нічого не знає про Марс та електромобілі. Батько їх дітей був всього лише помічником в клініці підробленої сперми, який погодився пожертвувати свій біоматеріал наївним жертвам.

Ілон Маск в студентські роки Фото: bokdaily.com

У минулому році донора сперми знайшли мертвим, а фейковий організація відразу зникла. Жінки побігли здавати тести ДНК, і результати підтвердили батьківство померлого викривача.

Одна з жертв зізналася, що до того, як дізналася правду, вона була щасливою мамою. А тепер її життя зруйноване.

"Відчуття, що у мене народилася дитина від Ілона Маска, було причиною того, що я була щасливою мамою. Тепер у мене є образа на свою дочку через цю людину. Я знаю, що він помер, але він зруйнував моє життя", - розповіла жінка.

  • 4 травня у Ілона Маска та співачки Граймс народився син, якого згідно з документами звуть X AE A-XII Маск. Основне ім'я хлопчика - X, а середнє, яке розташовується між особистим ім'ям і прізвищем, - AE A-XII. Схоже, близькі називатимуть дитину просто Х (Екс).
  • Раніше в відвертому інтерв'ю Граймс розповіла про вагітність від Ілона Маска. Співачка, яка понад усе цінує свободу, пояснила, чому вирішила народити від мільярдера.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні