Лайм

McDonald's відкрив барбершоп, але там роблять тільки одну стрижку - таку зачіску носили Ді Капріо та Бекхем у 90-х

Зачіска нагадує логотип фастфуд-компанії

Пам'ятайте зачіски з проділом по центру, які носили молоді Леонардо Ді Капріо, Девід Бекхем та Джонні Депп? McDonald's вирішив повернути моду 90-х і відкрив барбершоп, в якому вам зроблять таку ж стрижку, як у знаменитих серцеїдів. Але якщо ви захочете зробити сучасну укладку, то тоді краще звернутися в інший салон - барбер цієї цирульні пропонує тільки одну стрижку, з буквою "М".

Барбершоп розташований в Стокгольмі, правда працює він поки тільки в онлайн-форматі, пише Fox News. Спочатку потрібно записатися, а потім майстер Адам Лукач по відеозв'язку розповість, як зробити зі свого волосся знамениту "золоту арку".

Фото: McDonald's

Охочих зробити зачіску Golden M виявилося чимало - місця забронювали вже на місяць вперед. Але щоб чоловіки не засмучувалися, що доведеться довго чекати, McDonald's випустив видеоурок з докладною інструкцією.

Також компанія запустила нейросеть, яка проаналізує ваше фото на наявність фірмової стрижки. У разі подібності, клієнта заохотять "Біг Маком".

  • Співробітник McDonald's занудьгував на роботі і вирішив порадувати своїх дописувачів TikTok. В кінці робочої зміни хлопець зняв коротке відео, на якому показав, як готує нічні замовлення за пару хвилин до закриття закладу. Ролик був лише жартом, але хвилю гніву в коментарях вже не зупинити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни