Лайм

Сімейний вихід: Кейт Міддлтон та принц Вільям зводили дітей на шоу пантоміми в Лондоні

Герцоги Кембриджські разом з трьома спадкоємцями з'явилися на публіці

Кейт Міддлтон та принц Вільям разом з дітьми вийшли в світ. Сімейство в повному складі відвідало виставу пантоміми в лондонському театрі Palladium. Благодійне шоу "Пантоленд" було організовано, щоб подякувати медикам та їх сім'ям за колосальні зусилля в боротьбі з пандемією.

Фото з заходу королівська пара опублікувала в своєму Instagram. Перед виставою сім'я британського принца пройшлася червоною доріжкою. Під час офіційної частини діти виглядали трохи сором'язливими, але коли малюки опинилися в залі, то розслабилися і стали з радістю спостерігати за артистами.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Для виходу в світ герцогиня Кембриджська вибрала елегантну чорну сукню з білим принтом, а Вільям - класичний костюм, який поєднав з червоним джемпером.

Наймолодша дитина королівської пари, 2-річний Луї, був одягнений в синій кардиган та чорні брюки. Його брат, 7-річний Джордж, пішов за прикладом батька і з'явився на публіці в наряді схожих відтінків. А 5-річна принцеса Шарлотта вбралася в сіру сукню в клітку та чорні колготи.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Перед початком шоу герцог Кембриджський виголосив зі сцени коротку промову, звертаючись до тих, хто самовіддано боровся з поширенням Covid-19 у Великобританії.

Під час перерви Кейт та Вільям поспілкувалися з ключовими співробітниками та їх сім'ями, щоб дізнатися більше про їхній досвід за останній рік.

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Фото: instagram.com/kensingtonroyal

  • Раніше принц Вільям та Кейт Міддлтон показали душевні фото їх різдвяного туру по Великобританії. На знімках видно, як пара прогулюється по просоченій духом Різдва території Кардіфського замку та ласує місцевими вкусняшками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як голосувати у фіналі "Євробачення-2024": інструкція для України та інших країн

У фіналі "Євробачення-2024" голосують всі жителі країн-учасниць цьогорічного конкурсу – як віддати голос за фаворита

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки