RU  UA

Дізнатися

Влада Британії зняла відео про Санта Клауса в реанімації, але психіка людей не залізна - ролик довелося видалити

Наприкінці 2020 року люди виявилися неготовими до такого повороту

Благодійній організації Національної служби охорони здоров'я Великобританії (NHS Charities Together) довелося вибачитися за різдвяну рекламу, в якій Санта Клаус потрапляє до реанімації з коронавірусом. В кінці божевільного 2020 року люди виявилися неготовими до такого креативу, ролик довелося видалити.

Фрагмент відео Фото: YouTube

Відео з назвою The Gift ("Подарунок") з'явилося на YouTube-каналі NHS, і одразу ж стало вірусним. За сюжетом у відділення невідкладної допомоги привозять літнього чоловіка з білою бородою, після наданої медиками допомоги він знаходиться в палаті та відповідає на листи дітей. Уже після виписки лікарі дізнаються, що лікували Санта Клауса.

Як пише Business Insider, креатив співробітників NHS, які також знялися в рекламі, зустріли з критикою. На думку людей, ролик може травмувати дітей, які й так багато пережили в 2020-му, не всі готові бачити улюбленого персонажа також на лікарняному ліжку.

В результаті відео з Сантою довелося видалити. Представники організації принесли свої вибачення та підкреслили, що ролик вийшов виключно в мережі. Транслюватися на ТБ він не буде. До того ж цільовою аудиторією реклами її автори бачили старше покоління. Але, судячи з усього, і воно не готове до такого підсумку року.

  • Тим часом в Україні почали знаходити так звані таємничі моноліти. Але якщо в США їх пов'язують з прибульцями, то в Києві подоба обеліска з гіпсокартону виявилася лише рекламою інтернет-магазину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов