RU  UA

Дізнатися

Впевнені, що вже бачили найзворушливіші відео до Різдва? Знайдіть 2,4 хвилини для цієї реклами фармкомпанії

Тільки в YouTube ролик збирає вже свій 8-ий мільйон переглядів

У мережі набирає популярності реклама нідерландської фармацевтичної компанії DocMorris, яка вийшла до Різдва на YouTube. І якщо вам здається, що ви вже бачили найзворушливіші ролики цього року, просто знайдіть 2,4 хвилини для цього відео.

Головний герой ролика - літній чоловік, який ні з того ні з сього починає завзято займатися з гирею. У будь-яку погоду він виходить на ґанок будинку і повторює одну й ту ж вправу: підняти, витягнути перед собою, утримувати. Здоров'я підводить, і сусіди крутять пальцем біля скроні, але пенсіонер не здається, і лише час від часу поглядає на фото, з яким не розлучається. Ну а далі просто додивіться, адже все це заради кількох секунд, заради маленької, але такої важливої справи.

Ролик з'явився в мережі 30 листопада, а останні кілька днів став по-справжньому вірусним. Зараз тільки на YouTube відео збирає свій вже 8-й мільйон переглядів.

  • Розчулити глядачів у дні пандемії спробували і волонтери з Британії, от тільки за рекламу, в якій Санта потрапляє до реанімації з ковідом, довелося вибачатися. В кінці 2020 року люди виявилися неготовими до такого до такого креативу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним

Життю нічого не загрожує: після складної операції на серці Віктор Павлік вийшов на зв'язок у соцмережах

Виктору Павлику сделали сложную операцию на сердце – артист вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии

Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара: у мережі показали фото

Виталий Козловский и его супруга Юлия Бакуменко покрестили новорожденного сына Оскара в Михайловском Златоверхом монастыре