Лайм

Два шлюби і дочка: що відомо про Олександра Еллерта - переможця шоу "Холостячка"

В Україні завершився фінал нашумілого реаліті-шоу

Увечері 18 грудня в Україні завершилося гучне реаліті-шоу "Холостячка", в якому актриса Ксенія Мішина шукала і нібито знайшла своє кохання. Обранцем героїні став ведучий і шоумен, автор жартів для студії "Квартал 95" Олександр Еллерт. І, незважаючи на те, що глядачі називали фінал передбачуваним, і фактично вгадали ім'я переможця ще в п'ятницю вранці, до екранів були прикуті мільйони глядачів.

Однією з причин такого ажіотажу як раз і став той момент, що глядачі вгадали переможця, але під час ефіру дуже хотіли дізнатися, що вони помилилися - на думку фоловерів Мішиної, Еллерт їй не пара. Вибором актриси шанувальники реаліті залишилися відверто розчаровані. Що ми знаємо про Олександра Еллерта і як виглядає новоспечена пара - далі в матеріалі.

Олександр Еллерт і Ксенія Мішина Фото: Instagram / Еллерт Олександр

Олександру Еллерту 34, і до цього часу шоумен вже був двічі одружений. Зі своєю першою дружиною Еллерт познайомився ще в роки студентства. Через якийсь час пара вирішила узаконити свої стосунки.

"Не було якоїсь неймовірної історії пропозиції руки й серця, - згадав Еллерт в інтерв'ю "Каравану історій". - Просто сказав: "Давай одружимося. Дивись, яка дата прикольна 07.07.07". Розповіли батькам про рішення. Мама, звичайно, була трохи в шоці, що зарано одружуся".

Але шлюб майбутнього шоумена доволі скоро дав тріщину - вже через два роки Еллерт став холостяком. Що правда, за сумісництвом і татом. Причиною розлучення подружжя стали різні характери і погляди на життя - Еллерт любив активний відпочинок, шаленство, але не бачив взаємності з боку дружини.

Вдруге Олександр одружився лише через сім років, але й в цьому випадку все почалося з дружби, нею і закінчилося. Пара вирішила повернутися до дружніх стосунків і теж вирушила до ЗАГСу зняти офіційний статус.

Олександр Еллерт з дочкоюФото: Instagram / Еллерт Олександр

Як уже згадувалося вище, від першого шлюбу у чоловіка є дочка - 12-річна Еля. Незважаючи на розлучення з першою дружиною, шоумену вдалося знайти спільну мову й зберегти стосунки з дитиною - вони разом проводять вихідні, подорожують.

Від батька Еля успадкувала любов до творчості та письменництва. Сьогодні дівчинка пише свою книгу коміксів, яку Еллерт має намір видати.

Сьогодні Олександр Еллерт тісно співпрацює з акторами "95 Кварталу" як автор жартів та замальовок. Свого часу з Володимиром Зеленським та Євгеном Кошовим він познайомився після шоу "Розсміши коміка", на якому переміг. Разом з цим шоумен заробляє як ведучий заходів.

Коли канал СТБ оголосив про плани запустити шоу "Холостячка" з Ксенією Мішиною, Еллерт почав жартувати в соцмережах, що неодмінно стане його учасником. Як виявилося, жарти не зовсім були й жартами. Але завдяки їм шоумен заочно познайомився з актрисою.

За словами Еллерта, він давно звернув увагу на Мішину, і напевно спробував би познайомитися ближче, якби не шоу. Хоча шоумен і не став приховувати, що це було б непросто: "Тому що чоловіки боягузи. Вони бояться. - зазначив він. - Я не кажу про те, щоб голим пробігти по готелю, стрибнути з моста чи піти одному проти чотирьох. Але вони бояться жінок, які їм подобаються. Що їм відмовлять або не зрозуміють".

Олександр Еллерт і Ксенія МішинаФото: Instagram / Еллерт Олександр

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт Фото: Instagram / Еллерт Олександр

Фоловери Мішиної досі згадують, як Еллерт жартома пророкував їй нове прізвище - Сашина. Чи судилося збутися цим жартам "кварталівця", покаже час.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською