RU  UA

Дізнатися

Поки не пізно передумати: 5 невдалих ідей для подарунка на Новий рік

Що не варто дарувати на свято

Щороку в кінці грудня багато хто задається питанням - що подарувати близьким на Новий рік і Різдво. Деякі довго і ретельно обирають подарунки для батьків або дітей, а на роздуми з приводу подарунків колегам і друзям зовсім не залишається часу і фантазії, і вони купуються нашвидкуруч і не завжди вдало. theLime вирішив розповісти, від яких ідей точно слід відмовитися.

Постільна білизна

Здавалося б, якісна постільна білизна - це завжди потрібна річ в будинку. Але купуючи постільну білизну в подарунок, ви можете не вгадати з розміром наволочок, простирадла і підковдри, а також із забарвленням і типом тканини. Звичайно, вихована людина не вкаже вам на те, що даний подарунок не вписується в її інтер'єр, проте все ж з такими речами не слід ризикувати.

Фото: pixabay.com

Шкарпетки, піжами, тапочки

Категорично не варто дарувати будь-які білизняні приналежності (шкарпетки, труси, майки, колготки), а також піжами, тапочки і одяг. Особливо, якщо з цією людиною вас пов'язують не сильно близькі відносини, так як ви можете не вгадати з розміром, кольором і принтом. Також це базові речі, які людина просто можуть бути не потрібні.

Фото: pixabay.com

Фігурки або м'які іграшки із зображенням символу року

Краще не дарувати сувеніри, м'які іграшки та фігурки з символікою наступаючого року - це безглузді пилозбірники. Тому, кому ви подаруєте такий подарунок, він навряд чи принесе користь, а на додачу його потрібно буде десь зберігати і витирати з нього пил.

Фото: pinterest.com

Косметика або парфум

В якості подарунка на Новий рік краще не дарувати парфуми, будь-які доглядові засоби для обличчя, тіла і волосся, а також косметику. Ви можете не вгадати з уподобаннями і ароматами, плюс потрібно враховувати той факт, що у деяких людей може бути алергія на певні компоненти.

Фото: pixabay.com

Арт-об'єкти

Масивні статуетки, вази і картини можуть не тільки не вписатися в інтер'єр, але і банально не сподобатися тому, кому ви їх презентуєте.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ