RU  UA

Дізнатися

5 яскравих локацій в Києві, де можна зустріти Новий рік з друзями

Як весело провести час

Перед Новим роком багато хто замислюється - як його зустріти, щоб це запам'яталося на все життя. Одним з найяскравіших вражень могла б стати подорож на різдвяний ярмарок в Європу, однак, на жаль, через пандемію коронавірусу це поки що неможливо. Тому тим, хто любить пригоди, радимо провести новорічну ніч в столиці України. theLime підібрав для вас кілька локацій в Києві, де можна зустріти Новий рік з друзями.

Софіївська площа

Природно, головною локацією в ніч з 31 грудня на 1 січня стане Софіївська площа, на якій красується головна ялинка країни. Як відомо, в цьому році вона прикрашена в стилістиці казкового лісу - іграшками у вигляді шишок, жолудів, білочок і грибочків.

Традиційно, в новорічну ніч біля головної ялинки проводять святковий концерт, для дітей встановлюють карусель, а також різдвяне містечко з наметами, в яких можна купити рідним милі сувеніри, а також випити зігріваючий глінтвейн та поласувати шашликом або іншою вуличною їжею. Цього року через карантинні обмеження частина цих локацій буде закрита, але ви все ж таки зможете перейнятися атмосферою свята.

Фото: pinterest.com

Контрактова площа

Ще одна локація розташована на Контрактовій площі, яку прикрасили декором з петриківським розписом. Тут знаходиться ще одна ялинка висотою 18 метрів з декоративними тарілками з петриківським розписом, горішками і яблучками. Також тут є багато зимових активностей - можна покататися на колесі огляду, з'їхати з гірки й освоїти ковзани.

Фото: pinterest.com

Арка дружби народів

Ще одна ялинка - на цей раз головна ялинка Києва - розташована біля Арки дружби народів. Ця локація прикрашена в тематиці "Кришталевий палац": пішохідний міст та інші доріжки, які ведуть до неї, декоровані безліччю гірлянд і різних інсталяцій. Саме тут радять в новорічну ніч загадувати свої бажання.

Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

"Містечко зимових розваг"

Ще одна новорічна локація під назвою "Містечко зимових розваг" - біля Палацу "Україна". Тут зробили не тільки каток, але і найбільшу гірку в столиці, з якої можуть скотитися як дорослі, так і діти. Також є резиденція святого Миколая, де кожен може познайомитися з ним і розповісти про свої бажання та мрії. Також в цьому місці ви зможете зігрітися теплим глінтвейном і зробити багато атмосферних фото.

Фото: facebook.com / mistechko.zymovykh.rozvag

Фото: facebook.com / mistechko.zymovykh.rozvag

"Зимова країна" на ВДНГ

Також Новий 2021 рік можна зустріти на ВДНГ, де вже кілька років поспіль проходить фестиваль "Зимова країна". Для дорослих і дітей тут є багато різних локацій: каток, тюбінг гірки, ярмарок, фудкорт, атракціони, Резиденція Санти, Різдвяна Фабрика Мрій, центр сімейного дозвілля Teleport 360, виставка "Динозаври морських глибин", контактний зоопарк Animal Park, мотузковий парк SkyPark, тропічна ферма "Планета Метеликів" і шоу-рум W8Less.

Фото: vdng.ua

У новорічну ніч на ВДНГ працюватиме святковий ярмарок з подарунками, солодощами, зігріваючими напоями та вуличною їжею на винос. Також організатори обіцяють музичну програму від Dj Sanya Dymov, групи "ТОК", DANIL MONACO і Андрія Бойка.

Фото: vdng.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA рассказала, готова к детям со своим мужем, который живет в Израиле – звезда озвучила планы на будущее

Зроблено з любов'ю: Ілона Гвоздьова через 6 місяців після мамопластики похвалилася результатом

Илона Гвоздева показала свою грудь после маммопластики, которую сделала полгода назад - как сейчас выглядит танцовщица

Дивом вижила: Оксана Білозір заявила про отруєння у період своєї роботи в Мінкульті

Оксана Билозир призналась, что на нее совершили попытку отравления Новичком из-за должности руководителя Минкульта