Лайм

З першої спроби не вийшло: дружина Віктора Павліка розповіла про вагітність

Катерина Репяхова знаходиться в другому триместрі і вже знає стать дитини

Катерина Репяхова і Віктор Павлік готуються стати батьками і порційно видають шанувальникам подробиці майбутнього поповнення в їхній родині.

У Instagram-історіях дружина українського співака розповіла, що стать дитини вони дізналися ще 30 грудня. Сама Катерина була впевнена, що чекає на дівчинку, хоча Віктор мріяв про хлопчика - продовжувача роду. "Я дуже сильно переживала. Потім ще добу усвідомлювала і першу ніч спати не могла. Думала, на які гуртки будемо здавати нашу дитину", - сказала вона.

Фото: instagram.com/repyahovakate/

Вагітність 26-річної Репяхової була запланованою. Обоє батьків напередодні проходили обстеження, але зачати дитину вийшло не відразу.

"З першої спроби не вийшло, і з другої, і з третьої. А потім вийшло, - розповіла дівчина. - Коли хотіла завагітніти і не виходило, смерділо все. А коли по справжньому завагітніла вже, ніяких ознак не було. Як раз в той момент відволіклася, розслабилася, і вийшло".

Різниця у віці Віктора Павліка і його дружини становить 28,5 років, але Катерину це зовсім не бентежить. "Яка різниця, скільки буде моєму чоловікові, якщо він буде найкращим татом для своєї дитини? Наш малюк усвідомлений і бажаний! І повірте, буде купатися в любові", - заявила вона.

Незважаючи на мініатюрний живіт, Катерина вже знаходиться в другому триместрі вагітності. Народжувати вона планує влітку - "раніше серпня і кінця червня".

  • Раніше Катерина Репяхова підвела підсумки року і назвала 2020-й гіршим в їхній родині. Разом з чоловіком вони пережили безробіття, смерть і скасування весілля.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ