RU  UA

Дізнатися

Брайан Мей з гурту Queen випустив парфуми на захист диких тварин - вони пахнуть барсуком та сандалом

Аромат названий на честь хіта рокерів Save Me

Гітарист гурту Queen Брайан Мей об'єднався з парфумерним брендом Xerjoff і випустив власний аромат Save Me. Всі кошти, виручені з продажу парфуму, будуть спрямовані на захист дикої природи.

Як пише Billboard, аромат названий на честь однойменного хіта рокерів, що вийшов в 1980 році, і пахне він "сандалом та барсуком" (це тварина, яку Мей вважає близькою йому за духом).

Фото: instagram.com/brianmayforreal

Ціна стандартного флакона (50 мл) - $240, а духи з автографом Брайана Мея і Серджіо Момо, керівника Xerjoff, обійдуться фанатам в $500. Парфуми підходить як чоловікам, так і жінкам.

Брайан Мей - не тільки музикант, а й відомий захисник природи. Він є співзасновником фонду Save Me Trust (також названим на честь пісні Queen - Save Me), який запустив кампанію проти забою борсуків, організованого урядом Великобританії.

Queen - Save Me

  • Тіна Кароль тим часом запропонувала фанам свічки у вигляді себе . Вона видають аромат сандалу, і "оспівують красу жіночого тіла та неосяжність душі". Ось тільки шанувальникам доведеться розщедритися - воскова фігурка співачки коштує 1800 гривень.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации