RU  UA

Дізнатися

Брюса Вілліса вигнали з магазину за відмову вдягнути маску

65-річний актор проігнорував правила і розлютив соцмережі

Брюс Вілліс відмовився вдягнути маску в магазині Лос-Анджелеса, тому співробітникам довелося попросити його піти. Очевидець розповів виданню Page Six, що на шиї у 65-річного актора була бандана, але він не захотів нею скористатися.

Зірку "Міцного горішка" сфотографували, коли він йшов з магазину з порожніми руками. Представник Вілліса не відповів на запит про коментар, але такий вчинок засмутив його фанатів, адже Лос-Анджелес залишається епіцентром "коронакризи" в Каліфорнії, а число смертей від Covid-19 в місті перевищило 10 тисяч.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

"І це в Лос-Анджелесі, де немає місць в лікарнях або навіть у морзі. Відсутність маски під час пандемії робить вас злодієм, а не героєм", - пишуть в Twitter. - "У нього молода сім'я, заради якої потрібно жити. Я очікував від нього більшого здорового глузду". "Чому люди завжди думають, що актори схожі на своїх персонажів. Мене зовсім не дивує, що йому не вистачає здорового глузду і порядності". "Антимасочники думають, що їх не стосуються ті ж закони, що і нас. Дотримуючись правил, вони відчувають себе жертвами".

  • Люди без масок в магазинах - справа звична, але деякі порушують правила карантину дуже креативно. Жінка вигулювала чоловіка на повідку, щоб обійти комендантську годину. Тепер обидва заплатять штраф: видати чоловіка за собаку не вийшло.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов