Лайм

Сцени з серіалу Netflix потрапили на сайти для дорослих - до такої слави актори були не готові

Команда "Бріджертонів" намагається вирішити пікантну проблему

Команда Netflix щосили намагається видалити постільні сцени з серіалу "Бріджертони", що потрапили на сайти для дорослих.

Джерело повідомило таблоїду The Sun, що ведучі актори Фібі Дайневор і реге Пейдж засмучені тим, як люди використовують популярність їхнього шоу. Також витік відео не на жарт розлютив творців "Бріджертонів".

Фібі Дайневор і реге Пейдж в серіалі "Бріджертон" Фото: Netflix

"Сексуальні сцени "Бріджертонів", що з'являються в інтернеті разом з непристойними відео, викликали гнів і жах. Це сприяє галасу, але "Бріджертони" - престижна драма, заснована на романах-бестселерах", - сказав інсайдер.

Багато відео вже видалили з порносайтів після того, як Netflix випустили попередження про "зловживання інтелектуальною власністю", але стрімінгу складно відстежувати всі порушення.

"Це особливо засмутило Фібі і Реге, двох молодих акторів, які підписали контракт на ролі, але не погоджувалися на таку експлуатацію", - додав інсайдер.

Представники Netflix офіційно не коментують пікантну проблему, але в цій справі "Бріджертонів" не можна назвати першопрохідцями. Раніше з аналогічною проблемою зіткнулася команда "Гри престолів", а в 2020 році після офіційних скарг Pornhub видалив відео з постільними сценами з шоу "Нормальні люди".

"Ми дуже розчаровані, що уривки з серіалу використовувалися таким чином. Це одночасно порушення авторських прав і, що більш важливо, глибоко зневажливе ставлення до акторів і творчої команди в цілому", - заявив виконавчий продюсер Ед Гіні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності