Лайм

Анастасія Приходько розповіла про домашнє насильство: Це спонукало до розриву стосунків

За словами співачки, екс-чоловік бив їх спільну доньку

До шлюбу з Олександром Анастасія Приходько перебувала у стосунках з грузинським бізнесменом Нуріком Кухілавою, від якого народила дочку Нану. Чоловік неодноразово зраждував співачці та піднімав на неї руку.

У програмі "Неймовірна правда про зірок" співачка розповіла, що екс-коханий бив її під дією алкоголю. "Це була просто неадекватна поведінка його. Алкогольне сп'яніння, поганий настрій. Дуже багато чого було", - згадує Приходько.

Анастасія Приходько Фото: instagram.com/prykhodko_official

Чоловік піднімав руку не тільки на Анастасію, але й на їх спільну дитину - Нані тоді було 2,5 року. Після цього випадку артистка вирішила піти від цивільного чоловіка.

"Це було один раз, і це спонукало мене до розриву стосунків. Вона була ще дуже маленькою, їй було всього два з половиною роки ... Він був агресивний, у нього просто психіка була дуже збуджена", - розповіла співачка.

наразі 10-річна Нана не спілкується з татом, Анастасія вважає, що Нурік не заслуговує називатися батьком. До того ж дівчинка не знає, що Олександр - їй не рідний. Другий чоловік співачки удочерив дівчинку, та виховує як свою дочку.

  • Анастасія та Олександр офіційно зареєстрували свої стосунки в 2013 році. Розпис пройшов скромно, в спортивних костюмах. І тільки через 6 років подружжя вирішило зіграти повноцінне весілля з вінчанням в церкві. Подружжя виховує сина Гордія, якого співачка народила в 2015 році.
  • Анастасія Приходько вкрай рідко балує фанатів знімками своїх дітей. Але з нагоди дня народження свого первістка артистка вирішила зробити виняток. Знаменитість показала, як підросла її старша дочка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ