Лайм

Дональд Трамп помилував репера Ліл Вейна - музикантові погрожували 10 років в'язниці

У 2019 році музиканта заарештували в аеропорту Майамі

У свій останній день в Білому домі Дональд Трамп помилував репера Ліл Вейна. Минулого року Дуейна Майкла Картера-молодшого затримали в аеропорту Майамі із зарядженим позолоченим пістолетом та звинуватили в незаконному зберіганні зброї. Уейн повернувся додому під заставу в $250 тисяч, але йому все ще загрожували 10 років в'язниці.

Як пише CNN, помилування від президента дочекався і репер Kodak Black, який також зізнався в придбанні кількох видів зброї незаконним чином.

Ліл Вейн - реп-виконавець з Нового Орлеана. Сьогодні 38-річного музиканта звуть ключовою фігурою південного хіп-хопу та одним з найбільш продаваних хіп-хоп-артистів в історії. На сьогоднішній день Уейн продав понад 100 млн копій своїх альбомів у всьому світі.

  • Раніше Дональд Трамп підписав указ про створення Національного парку американських героїв. У документі вказані понад 200 імен знаменитостей - артистів, спортсменів, політиків, "які зорбили істотний внесок в суспільне життя Америки". Всім їм, згідно з ідеєю гаранта, мають спорудити пам'ятники. Та чи підтримає цей проект адміністрація Джо Байдена, невідомо.
  • Тим часом дружина Дональда Трампа, модель Меланія Трамп, виступила з прощальною промовою і закликала американців відмовитися від насильства.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу