Лайм

Помер український дизайнер Сергій Єрмаков - він одягав Астаф'єву, Камалію, Єфросиніну та інших зірок

Йому было 48 років

На 49-му році життя помер український дизайнер Сергій Єрмаков. Модельєра не стало вранці 20 січня, про що в соціальних мережах повідомили зіркові подруги творця.

Однією з перших сумною новиною поділилася Анжеліка Рудницька. "Україна втратила ще один талант, який так і не змогла належно оцінити. Прикро і сумно до сліз. Світла пам'ять, Сергію", - написала співачка. Причину смерті вона не розкрила.

Світська левиця Світлана Вольнова опублікувала чорно-білу фотографію модельєра і написала, що вона втратила улюбленого друга: "Помер наш прекрасний, наш дивовижний, наш найталановитіший дизайнер Сергій Єрмаков, друже мій улюблений. 20 січня сонячним ранком, вибачте більше писати не можу занадто боляче".

Сергій Єрмаков Фото: facebook / Світлана Вольнова

Сергій Єрмаков був одним з найвідоміших кутюр'є в Україні. Незважаючи на свою сліпоту, дизайнер жив життям зрячої людини: створював сукні, відвідував модні покази та вчився танцювати.

Роботами Єрмакова захоплювався сам Жан Поль Готьє, побачивши його роботи, він сказав, що такі наряди можна створити тільки душею. Сергій створював сукні практично на дотик: він в уяві малював силует, а потім розповідав колегам, як ексиз повинен виглядати на папері.

В нарядах модельєра блищали багато знаменитостей, в числі яких співачки Камалія, Даша Астаф'єва, Надія Мейхер, актриса Ольга Сумська, телеведуча Маша Єфросиніна та багато інших.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков