Лайм

Більше не перша леді: Меланія Трамп з'явилася на публіці в яскравій сукні Gucci за $ 3700.

У соцмережах сперечаються про дороге вбрання дружини Дональда Трампа

Перед інавгурацією Джо Байдена Дональд Трамп і його дружина Меланія покинули Білий дім і вирушили до Флориди, де знаходиться їхня резиденція - розкішний маєток Мар-а-Лаго. І якщо Вашингтон колишня перша леді покидала в строгій чорній сукні Dolce & Gabbana і жакеті Chanel, то новий розділ життя вона почала в зовсім іншому образі.

У Флориді Меланія Трамп зійшла з літака в яскравій сукні Gucci з геометричним орнаментом. Видання NY Post повідомило, що таке вбрання коштує 3700 доларів, і в соцмережах розгорілася суперечка, наскільки вдалою була така трата.

"Поки в світі є голодні діти, немає виправдання покупці повсякденного одягу за 3700 доларів", - пишуть в Twitter. - "Нагадує шпалери на моїй кухні, коли я був маленьким". "Ця сукня схожа на скатертину для пікніків". "Більше не перша леді, і по її стилю це помітно".

Знайшлися у Меланії Трамп і захисники. "Я впевнений, що після чотирьох років критики вона почувається вільною. Я бажаю їй всього найкращого". "Прекрасна жінка і чудова сукня". "А чого ви чекали? Її чоловік був мільйонером навіть до того, як став президентом". "Невже ви думаєте, що Джил Байден купує одяг в комісійному магазині? Вона теж досить багата, і я впевнена, що вона витрачає багато грошей на свої сукні".

  • Читайте на theLime 5 фактів про Джил Байден, які відрізняють її від Мішель Обами і Меланії Трамп. Наприклад, дружина 46-го президента США не буде кидати свою роботу через високий пост чоловіка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ