RU  UA

Дізнатися

Український блогер розкритикував "1 + 1", і тепер може втратити канал на YouTube з тисячами підписників

Канал Geek Journal можуть видалити назавжди

YouTube може назавжди видалити український канал Geek Journal - Новини кіно та серіалів через скарги каналу "1+1", чий контент критикував його ведучий Тайлер Андерсон.

У Facebook відеоблогер, за оглядами якого стежить 100 тисяч чоловік, розповів, що на канал надійшло чотири страйки (скарги) з трьох можливих. Андерсон стверджує, що "1+1" поскаржився на Geek Journal за порушення авторських прав, хоча обмежене використання частин відео в оглядах відповідає принципу "fair use" і дозволяє працювати кіноблогерам в усьому світі.

Тайлер Андерсон називає поведінку "1+1" цензурою і пов'язує її з недавнім відео, в якому він розкритикував серіали і шоу каналу.

"Їм нібито не подобається, що у нас у відео дворічної давності з'явився шматочок їх контенту, який ми використовували на правах fair use. Ні Universal, ні Worner Bros. до нас з цієї причини не прикопувалися, - сказав блогер. - Коли ти починаєш говорити в очі правду, їм це не подобається. Вони хочуть створити ілюзію, інформаційну бульбашку, що у них там все супер. Я бачу в цьому неправильні дії і наступ на свободу слова".

Блогер не опускає рук і має намір боротися за майбутнє свого каналу. "Ми будемо подавати апеляцію проти страйків, які закинули всупереч fair use. Як наслідок, ютуб може прийняти наше оскарження і страйки знімуть. За найгіршим сценарієм, в "1+1" впроваджуватимуть липку цензуру до кінця, і справа піде в суд", - сказав він.

Огляди на Geek Journal виходять вже 5 років, і він став першим україномовним каналом про кіно, який отримав багатотисячну аудиторію.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустить.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ