RU  UA

Дізнатися

Померла Міра Фурлан - актриса серіалів "Вавилон-5" та "Загублені"

Причини смерті залишаються невідомими

На 66 році життя померла Міра Фурлан - хорватська актриса та співачка, найбільш відома ролями Деллен у науково-фантастичному серіалі 90-х "Вавилон-5" та Даніель Руссо в серіалі "Загублені" (Lost). Про це йдеться на сторінці Фурлан в Twitter.

Миру Фурлан в серіалі "Залишитися в живих" Фото: Getty Images

Причини смерті актриси не повідомляються. Як зазначив режисер серіалу "Вавилон-5" Джозеф Майкл Стражинські, який висловив співчуття родині Фурлан, колеги знали, що її здоров'я погіршується, та все ж сподівалися на краще.

У 70-х Міра Фурлан була актрисою Хорватського національного театру, і тоді ж отримала свою першу роль в кіно. Фільм Еміра Кустуріци "Тато у відрядженні" (1985) був удостоєний "Золотої пальмової гілки" Каннського фестивалю і приніс Фурлан впізнаваність та нові ролі в США.

За роки кар'єри актриса зіграла десятки ролей в театрі та кіно, при цьому найбільшими та найуспішнішими проектами за її участі стали серіали "Вавилон-5" та "Загублені". У 1998 році Фурлан випустила музичний альбом Songs From Movies That Have Never Been Made.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ