Лайм

Я дуже розгубилася: співачка Міка Ньютон розповіла, як у неї виявили рак

Та назвала основний симптом

У 2019 році у Міки Ньютон (справжнє ім'я - Оксана Грицай) діагностували рак яєчників. Співачка перенесла кілька операцій, борючись з хворобою, а після одужання ділиться подробицями лікування в Instagram.

У новому пості учасниця "Євробачення-2011" від України розповіла , як у неї виявили онкологію і що вона відчувала в той момент. За словами 34-річної зірки, першим симптомом було сильне здуття живота. "Все почалося з того, що я кожен день як божевільна надувалася і виглядала так, ніби була на 6 місяці вагітності", - згадує Міка.

Міка Ньютон Фото: instagram.com/mikanewton

Співачка вирішила, що вона просто поправилася і сіла на дієту. Щоб повернути собі плоский живіт Ньютон також записалася на гарячу йогу. Дівчина старанно тренувалася і була жорстокою до себе, але нічого не допомагало.

"Я дуже розгубилася. Я навіть звернулася за екстреною допомогою в квітні 2019 року, де мені сказали, що я просто повинна харчуватися "чистіше", що я і зробила...", - згадує артистка. Але і це не допомогло.

Міка пише, що продовжувала виснажувати себе тренуваннями і дієтами, поки не дізналася, що у неї рак. "Потім стрес і операції, неможливість працювати, потім коронавірус ... Так я відчувала, що в житті досить сильно програла", - розповідає вона.

Наразі співачка відчуває себе краще, але відновилася ще не повністю. Вона щодня працює над тим, щоб повернути собі впевненість.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug