RU  UA

Дізнатися

Светр з високим горлом: 8 стильних поєднань на зиму і ще прохолодну весну

Як урізноманітнити свій гардероб

Найпрактичнішою деталлю гардероба в зимовий період вважається светр, а завдяки різноманітності типів в'язки, кольорів, фасонів і способів комбінації його з іншими речами і аксесуарами можна отримати найнесподіваніші образи. theLime вирішив розповісти, з чим можна носити светр з високим горлом, поки на вулиці ще досить прохолодна погода.

Хоча хрещенські морози вже відступили, поки не варто розслаблятися і надягати тонкі блузи та водолазки. Краще обрати светр з високим горлом, тим більше, що скомбінувати його можна навіть з класичними брюками і піджаком оверсайз. Доповнить образ широкий ремінь і сумочка-клатч.

Фото: pinterest.com

На прохолодну весну можна купити білий светр в рубчик - тобто з тканини, переплетення якої утворює рельєф у вигляді смужок. Цю деталь гардеробу ви зможете скомбінувати з брюками і кашеміровим пальто, а доповнити образ - палантином контрастного кольору.

Фото: pinterest.com

Також светр з високим горлом можна поєднувати з білою блузою - тим більше, що багатошарові образи зараз на піку популярності.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант, як носити светр з високим горлом - зі спідницею. Ви можете обрати довгу модель оверсайз і скомбінувати її як зі спідницею плісе довжини міді, так і з міні-спідницею з еко-шкіри. Не забувайте про взуття та аксесуари, які доповнять ваш наряд.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також ви можете обрати укорочений варіант светра з високим горлом і в велику в'язку. Таку модель краще носити з джинсами або брюками з високою посадкою.

Фото: pinterest.com

Светр з високим горлом також можна одягти з широкими і розкльошеними брюками. Навесні такий лук можна доповнити кросівками або кедами.

Фото: pinterest.com

Також можна обрати светр з високим горлом і кокетливим вирізом на плечі - такий образ відмінно підійде для виходу в світ або походу на романтичне побачення.

Фото: pinterest.com

Образ з таким светром можна доповнити поясною сумкою в тон до одягу.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бизнесмен Иракли Макацария стал популярным благодаря шоу Холостяк. Сейчас он с семьей живет в Грузии

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Сын Марички Падалко и Егора Соболева в 17 лет осваивает военный навык – парень учится собирать fpv-дроны, чтобы помочь отцу на фронте

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Что означают символы на вышиванке Владимира Зеленского и Елены Зеленской, в которых они поздравили украинцев с Днем вышиванки 2024