RU  UA

Дізнатися

Чоловік видалив ніс і губу, щоб стати схожим на іншопланетянина - тепер він хоче замінити шкіру металом

Радикальну операцію провели в Іспанії

Ентоні Лоффредо, відомий своїми радикальними трансформаціями тіла заради схожості з "чорним інопланетянином", видалив ніс.

Операцію провели в Іспанії, де це дозволено законом, повідомляє NY Post. Йому також відрізали верхню губу, і після цієї процедури йому важко говорити.

Ентоні Лоффредо, за перетвореннями якого можна стежити в Instagram @the_black_alien_project, раніше покрив татуюванням все своє тіло, включаючи очні яблука, а також зробив роздвоєний язик. Тепер в його планах видалити шкіру і замінити її металом, а також змінити свої руки, ноги, пальці і потилицю.

У 2017 році Лоффредо в інтерв'ю французькій газеті Midi Libre розповів, що з раннього дитинства захоплювався мутаціями і трансформаціями людського тіла.

"Мені подобається грати роль страшного персонажа. Я часто десь влаштовуюся і граю якусь роль, особливо вночі на темних вулицях... Я досліджую контраст між роллю, яку граю, і собою", - пояснив він.

  • Раніше "живий Кен" Родріго Алвес похвалився новою фігурою після зміни статі. Ставши трансгендерною жінкою, Алвес перенесла кілька операцій по фемінізації і стала володаркою пишних грудей і сідниць.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленская вместе с Кулебой отправилась с рабочей поездкой в Белград - какова цель визита и как выглядела первая леди

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квиткова и Никита Добрынин после развода поделили все поровну – бывшие влюбленные планируют купить квартиру сыну Льву

Привернули увагу до України: alyona alyona і Jerry Heil висловилися про результати "Євробачення-2024"

alyona alyona и Jerry Heil высказались о 3 месте на Евровидении 2024 года - артистки поблагодарили поклонников за поддержку