RU  UA

Дізнатися

Сергія Бабкіна прооперують в Європі. Лікарі не дають співакові прогнозів

Музикант вирушить на лікування з дружиною

5 лютого музиканта Сергія Бабкіна, який стрімко втрачає зір через рідкісне захворювання, прооперують в одній з клінік Відня (Австрія). Лікарі прогнозів не дають, при цьому не приховують від артиста, що відкладати операцію не можна.

Про це Бабкін розповів в інтерв'ю "КП в Україні". За словами музиканта, обрана його лікарем клініка відрізняється високим рівнем професіоналізму, а це вселяє йому довіру та спокій.

Сергій Бабкін Фото: Instagram / Sergey Babkin.5nizza.Musician.

"Знаю, все буде на найвищому рівні. Доктор займається саме такого роду патологіями, пов'язаними з відшаруванням сітківки, надходженням туди рідини, запаленнями навколо макули", - вказав Бабкін.

На питання, чому обрали саме на клініку в Австрії, музикант відповів чесно, що в Україні знайшов лише одну медустанову, де йому могли б надати допомогу, але її стан не викликав довіри. "Не буду називати, але вона в такому стані, що мені не рекомендували туди їхати. І ніби як в Україні потрібна нам апаратура є, але вона працює разом з ліками, яких в Україні немає [...] І що робити українцям? "

Часу на пошуки ліків у музиканта немає. "Час не на нашу користь, як сказав лікар. Час йде на години", - додав Бабкін.

Сергій Бабкін з дружиною Сніжаною Фото: Instagram / Sergey Babkin.5nizza.Musician.

Називати вартість лікування Бабкін не став, але при цьому зізнався, що був нею приємно здивований, адже розраховував почути захмарні цифри. "Це ж операція на очах, обстеження... Зрозуміло, що витрати будуть: це і сама поїздка, перельоти, готелі, поїсти... Але якщо говорити про операцію, то дивно - це не божевільні гроші".

  • Раніше в соціальних мережах Бабкін розповів, що проблема полягає в запаленні задньої стінки очей, відшаруванні сітківки та проходженні рідини, що призводить до стрімкого погіршення зору.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодиака, которые являются лицемерами и говорят за спиной - в списке оказались Близнецы, Весы и Скорпионы

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Что известно об украинском актере Максиме Самчике, который сыграл Максима Куца в сериале "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хэйли Джейд Скотт вышла замуж за своего избранника Эвана МакКлинтока - как выглядели молодожены, какой была свадьба