Лайм

Памела Андерсон вийшла заміж за свого охоронця: фото з таємної церемонії

Актриса пішла під вінець вже вп'яте

Актриса nf фотомодель Памела Андерсон знову вийшла заміж. Обранцем 53-річної зірки "Спасателей Малибу" став її охоронець Ден Хейхерст. Пара зв'язала себе узами шлюбу всього через кілька місяців після початку стосунків.

Як повідомляє Daily Mail, це сталося ще в переддень Різдва. Весілля пари було таємним та скромним й пройшло на території маєтку актриси в Ванкувері (Канада), яке вона купила у своїх бабусі та дідуся 25 років тому. На церемонії не було ні родичів, ні друзів.

Фото: Heather Ross

Для важливого дня Андерсон вибрала вінтажний наряд: атласну комбінацію 1940-х років, шовковий корсет Lace Embrace та ніжно-блакитну спідницю з тюлю Joanna Delaney. Завершувала весільний образ ефектна вуаль Valentino. На ногах у нареченої були гумові чоботи, "щоб стояти на брудній землі".

Фото: Heather Ross

Фото: Heather Ross

Фото: Heather Ross

Памела та Ден познайомилася на початку 2020 року і з тих пір не розлучалися. Особливо пара зблизилася під час локдауну. "Я саме там, де мені потрібно бути, - в обіймах людини, який мене щиро любить", - сказала виданню актриса.

Фото: Heather Ross

Фото: Heather Ross

Хейхерст став для Андерсон четвертим чоловіком, а от під вінець зірка Playboy пішла вже вп'яте - за продюсера Ріка Соломона актриса виходила заміж двічі.

Фото: Heather Ross

Фото: Heather Ross

Вперше Памела вийшла заміж в 1995 році за музиканта Томмі Лі. Від цього шлюбу актриса народила двох синів, Брендона та Діалана. Другим чоловіком Андерсон став рокер Кід Рок. Потім актриса двічі виходила заміж за Ріка Соломона - у 2007 та 2014 роках.

У січні 2020-го повідомлялося, що актриса стала дружиною 74-річного Джона Пітерсона. Пара нібито одружилася в Малібу, але вже через 12 днів розлучилася. Як виявилося, Андерсон не виходила заміж за продюсера, а весілля було інсценуванням.

"Памела Андерсон ніколи не була заміжня за Джоном Пітерсом. Пітерс - довічний друг сім'ї. Без образ - ні шлюбу, ні розлучення, просто дивний театралізований обід. У Памели гарне почуття гумору", - говорилося в Twitter актриси.

  • Раніше Памела Андерсон повністю роздяглася для реклами веганських сумок. Актриса вирішила відстоювати права тварин за допомогою своєї краси.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування