RU  UA

Дізнатися

Пранкери змінили знак Голлівуду, щоб попередити про важливу проблему - поліція не оцінила

На Голлівудських пагорбах у Лос-Анджелесі з'явився напис HOLLYBOOB

Шестеро людей потрапили під арешт після того, як змінили культовий знак Голлівуду в Лос-Анджелесі на HOLLYBOOB. У перекладі з англійської "boob" означає "груди", і жартівники запевняють, що всього лише хотіли нагадати людям про профілактику раку грудей.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

LA Times пише, що пранкери завісили "W" великим брезентом з буквою "B", і за цією справою їх застали співробітники поліції Лос-Анджелеса. На місце події прибув вертоліт, і пагорби порушники покинули вже у наручниках.

Знак Голлівуду залишився неушкодженим, тому жартівникам вдалося уникнути серйозного звинувачення у вандалізмі. Всіх шістьох звинуватили в незаконному проникненні на приватну територію та відпустили по домівках.

На територію парку Гріффіт, де стоять відомі літери, часто вриваються непрохані гості. Переважно їх відлякують охоронці або рейнджери з мегафонами, але щонайменше вісім разів HOLLYWOOD тимчасово перетворювали на HOLLYWeeD, CALTECH, OIL WAR та інші слова.

  • Зовсім скоро культовий знак Голлівуду відсвяткує 100-річчя. Читайте, як і чому він став місцем смерті актриси Пег Ентуісл. Вікова історія знака зберігає сумний факт про розбиту голлівудську мрію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Создатели Холостяка сообщили о большом количестве анкет после того, как объявили имя нового героя Александра Терена Будько

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення опровергло заявление alyona alyona о штрафе украинской делегации за футболки с призывами освободить военнопленных

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

В День семьи 2024 в Украине певица Lama показала фото со своим избранником Романом и высказалась о семейных ценностях