RU  UA

Дізнатися

В Італії мафія вимагає не використовувати сирени "швидких" - вони розполохують наркодилерів та їх клієнтів

Ні, ну справді...

Представники італійської мафії вимагають припинити використання сирен швидкої допомоги в Неаполі, так як вони дуже схожі на сирени поліції і розполохують наркодилерів. Що ще прикріше - їх клієнтів.

Як то кажуть, мем смішний, ситуація страшна. 30 січня невідомі зупинили в місті карету "швидкої" і пригрозили водієві зброєю, пише The Times. "Ти ще не зрозумів, що тут не можна використовувати сирену? Вимкни її, або ми тебе пристрелимо", - цитує їх видання.

Неаполь Фото: Pixabay

В іншому районі Неаполя машину "швидкої", яка рухалася по проїжджій частині з сиреною, оточили мотоциклісти. Невідомі почали стукати у вікна та погрожувати водієві.

Поки загрози тривають, водіям "швидкої" доводиться вимикати сирену в деяких районах, підконтрольних бандам. Це нерідко затримує медиків на шляху до пацієнтів.

У зв'язку з цим лікарі просять поліцію забезпечити їм захист, адже тільки за останні три роки в Неаполі відбулося близько 300 випадків нападів на медиків та "швидкі".

  • Читайте також на theLime, як в Парижі близько 100 людей влаштували оргію, але тут увірвалася поліція. Що ж, довелося платити штрафи за відсутність масок. Вся справа в тому, що подібні заходи у Франції не заборонені, але не під час пандемії.
  • А ось історія про те, як злодії викрали новеньку Tesla, але раптом власниця почала керувати нею з iPhone. Такого повороту приятелі точно не чекали.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним