Лайм

Дональд Трамп покинув Гільдію кіноакторів США, і почув за це "Дякую!"

Там він перебував з 1989 року

Дональд Трамп оголосив про свій ухід з Гільдії кіноакторів США після того, як організація вирішила виключити його зі своїх лав за порушення правил членства. Колишній глава Білого дому написав лист президенту профспілки, в якому повідомив про своє рішення, а у відповідь отримав слова подяки.

Лист американського екс-президента опублікував журнал Vanity Fair. "Я пишу вам сьогодні з приводу слухань так званого Дисциплінарного комітету, спрямованих на позбавлення мого членства у профспілці. Кого це хвилює!" - написав Трамп главі Гільдії, актрисі Габріель Картеріс, відомої за роллю Андреа у фільмі "Беверлі-Хіллз, 90210".

Лист Дональда Трампа, адресований президенту Гільдії кіноакторів США Габріель Картеріс Фото: SAG-AFTRA

У тексті він скаржиться, що організація "нічого не зробила" для нього, і він більше не хоче мати "жодного відношення" до Гільдії. У відповідь на лист Трампа профспілка написала: "Дякую!".

19 січня 2021 року Гільдія акторів скликала спеціальну комісію для вирішення питання про виключення Трампа з організації. Члени профспілки засудили колишнього президента США за заворушення, які влаштували його прихильники у будівлі Капітолію 6 січня, а також звинуватили в "підтримці безрозсудної кампанії по дезінформації, спрямованої на дискредитацію та загрозу безпеки журналістів, багато з яких є членами Гільдії".

У Гільдії кіноакторів США Дональд Трамп перебував з 1989 року. Він грав епізодичні ролі у фільмах "Один вдома 2: Загублений у Нью-Йорку", "Зразковий самець" і "Уолл Стріт: Гроші не сплять".

А за роль у фільмі "Привиди цього не роблять" отримав антипремію "Золота малина", як найгірший актор другого плану.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні