RU  UA

Дізнатися

Фанат Джокера скинув на перехожого кулю для боулінгу, а от спритно втекти від поліції йому не вдалося

Бетмена чекати не довелося

31-річний житель Великобританії Деміен Хаммонд, великий шанувальник і наслідувач Джокера, проведе у в'язниці 16 років. Чоловік страждає на психічні розлади і порушує закон з підліткового віку. Остання його витівка ледь не позбавила життя муніципального службовця - Хаммонд скинув на нього кулю для боулінгу з вікна своєї квартири.

Деміен Хаммонд Фото: BBC

Як пише BBC, британець залишив біля під'їзду старий телевізор і дочекався приходу муніципального службовця. Завернув кулю для боулінгу в джинси та скинув її на голову чоловікові. У потерпілого діагностували перелом черепа та крововилив у мозок, але йому вдалося вижити. А от недоДжокер сяде за ґрати.

Крім цього Хаммонда звинувачують у скоєнні 110 злочинів - серед них крадіжки, громадські заворушення, насильство та пошкодження майна. Раніше через проблеми з психікою чоловікові призначили препарати, але, тепер медики сумніваються, що він їх приймав. Джерело також зазначає, що в день нападу на муніципального службовця Хаммонд перебував під впливом наркотичних речовин.

За підсумками суду британець отримав так званий розширений вирок: за сам злочин чоловік проведе у в'язниці 12 років, а ще чотири роки - щоб убезпечити громадян від загрози фанатика.

  • Тим часом в Італії мафія вимагає не використовувати сирени "швидких". Вони нібито розполохують наркодилерів і їх клієнтів. Як то кажуть, мем смішний, ситуація страшна - останнім часом невідомі відверто загрожують медикам зброєю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются