Лайм

Оля Полякова назвала Тіну Кароль плакальницею на похороні - співачка пояснила свої слова

Грубий коментар Полякової на шоу "Маска" обурив глядачів

У 3 випуску шоу "Маска" на каналі "Україна" Оля Полякова невдало пожартувала про Тіну Кароль. Учасниця шоу в костюмі кози вийшла на сцену з надгробним каменем "Вовка", і Полякова висловила припущення, що це Кароль - "відома плакальниця на похороні". Цей момент потрапив в ефір і обурив фанатів співачки, змусивши Полякову записати відео з вибаченням.

"Я маю дати свій коментар щодо випаду в бік Тіни Кароль, де я називаю її плакальницею. Це стосується виключно творчості, пісень Тіни Кароль. Я дійсно думаю, що останнім часом у Тіни дуже сумний репертуар. Але саму артистку Тіну Кароль я дуже люблю і поважаю, і ніколи б не стала жартувати на тему її особистої трагедії та історії, - сказала Полякова в Instagram. - у всіх, кого це зачепило і образило, я щиро прошу вибачення. А до режисерів монтажу у мене окреме прохання. Якщо ви бачите, що щось іде не так і може бути невірно трактоване, вирізайте. Ви ж там багато хорошого вирізаєте, і залишається тільки те, що журі неадекватне".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

У коментарях співачку продовжили критикувати за нетактовність.

"Раніше пісні Тіни були сумні, драматичні, але хіба ви б співали веселі пісні, якби у вас загинув чоловік?" - пишуть користувачі. - "Не всі прийшли в цей світ про шльопки співати, Оля. Тіна драматична і глибока виконавиця, вона так відчуває і в цьому чесна. І так цинічно ображати її за це заради дешевого піару".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків