Лайм

Періс Хілтон розповіла про пережите насильство у школі-інтернаті

В юності світська левиця 11 місяців жила в психіатричному лікувальному центрі для молоді

Періс Хілтон виступила в Капітолії штату Юта і розповіла про насильство у школі-інтернаті Provo Canyon School, де жила у 1997 році. Світська левиця назвала установу "пеклом на землі" і закликала посилити нагляд за стаціонарними лікувальними центрами для молоді, пише NY Post.

Хілтон було 16 років, коли батьки вирішили відвадити її від постійних вечірок і відправили у школу-інтернат. Там спадкоємиця бізнес-імперії Hilton прожила 11 місяців, і тепер називає цей час найгіршим у своєму житті.

Фото: NY Post / Rick Bowmer / AP

"Я щодня піддавалася словесному, психологічному і фізичному насильству, - сказала Періс зі сльозами на очах. - Я була відрізана від зовнішнього світу і позбавлена всіх прав людини. Я плакала перед сном щоночі і молилася, щоб прокинутися від цього кошмару".

Хілтон сказала, що її змушували приймати седативні ліки, від яких вона відчувала оніміння і слабкість. Дівчину замикали, не дозволяли виходити на свіже повітря і повністю контролювали.

"Ніякої приватності не було - кожного разу, коли я користувалася ванною або приймала душ, за мною стежили. Я відчувала, як їхні пронизливі очі дивляться на моє оголене тіло. Я була всього лише дитиною і відчувала себе приниженою кожен божий день", - сказала вона, назвавши таке поводження "неконституційним, принизливим і жахливим".

Періс Хілтон підтримала законопроект, що вимагає від уряду більш суворого нагляду за лікувальними центрами для неповнолітніх. Також у штаті Юта вона очолила акцію протесту у Provo Canyon School. Крім неї емоційними показаннями поділилися ще кілька колишніх учнів школи-інтернату.

  • Раніше 39-річна Періс Хілтон розповіла, що готується стат матір'ю за допомогою штучного запліднення. Знаменитість хоче народити від бойфренда Картера Реума.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування