RU  UA

Дізнатися

Що за магія? Дженніфер Еністон 52 роки, а вона досі виглядає, як Рейчел з "Друзів"

За допомогою яких маленьких хитрощів актрисі вдається бути стрункою та молодою

11 лютого свій 52-й день народження відзначає американська актриса Дженніфер Еністон, найбільш відома як виконавиця ролі Рейчел Грін у телевізійному серіалі "Друзі". theLime вирішив згадати її шлях до слави і розповісти про хитрощі, завдяки яким актрисі досі вдається залишатися такою молодою та спортивною.

Дженніфер Еністон на зорі своєї кар'єри Фото: Pinterest

Дженніфер Еністон народилася у 1969 році, в містечку Шерман-Окс (штат Каліфорнія, США) в акторській сім'ї. З дитинства у дівчинки виявлялися акторські здібності - ще в школі вона виступала в драматичному гуртку.

Дженніфер Еністон в 1990-х Фото: Pinterest

Своє професійне навчання вона продовжила в 1987 році в нью-йоркській школі мистецтв LaGuardia, після закінчення якої взяла участь в декількох бродвейських постановках, потім - в радіошоу Говарда Стерна. У 1990 році, коли Дженніфер переїхала до Голлівуду, вона отримала свою першу телевізійну роль в серіалі Molloy. Приблизно в той же час дівчина знайшла агента, який погодився її представляти, то він поставив жорстку умову - Еністон повинна скинути на 30 фунтів (близько 13 кг).

Дженніфер Еністон в молодості Фото: Pinterest

Після низки скасованих серіалів, а також своєї появи в фільмі жахів "Лепрекон", що був жорстко розкритикований, Еністон серйозно замислювалася над завершенням кар'єри актриси - проте в 1994 році вона прийшла на кастинг серіалу "Друзі", де відразу стало зрозуміло, що актриса ідеально підходить на роль Рейчел Грін. Цього персонажа вона грала протягом усього серіалу - з 1994 по 2004 роки, і за цю роль вона була визнана гідною премій "Еммі" (2002) і "Золотий глобус" (2003).

Дженніфер Еністон в ролі Рейчел Грін у серіалі "Друзі" Фото: Pinterest

Еністон вважається однією з найбільш високооплачуваних актрис у Голлівуді, а також вона неодноразово була включена в списки найкрасивіших жінок за версією журналів People, Cosmopolitan і Esquire.

Дженніфер Еністон Фото: Pinterest

У чому ж секрет краси Дженніфер Еністон?

1. Актриса не використовує уколи краси (ботокс) і пластичну хірургію, які лише завдають, на її думку, непоправної шкоди. Замість цього вона відвідує процедури лазерного пілінгу, робить мікрострумову терапію і глибокий ліфтинг обличчя в салоні, а також масажі та спа-процедури для всього тіла. Актрисі важливо, щоб її шкіра мала природний і сяючий вигляд, а на дрібні зморшки вона не звертає уваги.

Дженніфер Еністон сьогодні Фото: Instagram / Jennifer Aniston

2. Незважаючи на численні зйомки і світські заходи, Дженніфер Еністон намагається наносити мінімум макіяжу і не перевантажувати їм шкіру. Актрисі знадобився час, щоб прийняти свою природну красу і полюбити себе без мейку.

Дженніфер Еністон Фото: Instagram / Jennifer Aniston

3. Ще одна хитрість - вживати багато чистої води без газу (близько 2-2,5 л). Дженніфер більше 10 років є амбассадором SmartWater - води, насиченою розумними електролітами. Це допомагає підживлювати шкіру зсередини, щоб домогтися сяючого вигляду.

Дженніфер Еністон Фото: Instagram / Jennifer Aniston

4. Також актриса дотримується правильного харчування. Свого часу вона перепробувала безліч дієт - наприклад, грейпфрутову, а також дієту, за правилами якої не можна їсти всю їжу білого кольору. Зараз же в раціоні Дженніфер Еністон багато органічних овочів і пісного білку. Актриса намагається обмежувати себе лише у вживанні молочних продуктів і глютену. Однак один раз в тиждень вона може дозволити собі з'їсти пасту або щось з мексиканської кухні.

Дженніфер Еністон Фото: Instagram / Jennifer Aniston

5. Щоб мати підтягнуте спортивне тіло, Дженніфер Еністон не нехтує заняттями спортом. Вона тренується близько години кожен день, крім неділі. Актриса любить йогу, силові тренування з власною вагою і кардіо. Також вона іноді займається боксом - в ньому, на її думку, є свій психологічний аспект.

Дженніфер Еністон Фото: Instagram / Jennifer Aniston

6. Ще одна фішка від Дженніфер - сонцезахисний крем, який входить в її топ-3 антивікових правила (вода, повноцінний сон і сонцезахисний крем). Як відомо, використання крему з SPF, по-перше, допоможе уникнути зневоднення шкіри, появи дрібних зморшок. По-друге, без нього на обличчі може утворюватися небажана пігментація. І по-третє, без сонцезахисного крему у багато разів зростає ризик раку шкіри.

Дженніфер Еністон Фото: Instagram / Jennifer Aniston

7. Еністон приділяє особливу увагу не тільки зовнішньому вигляду, але і духовному розвитку - протягом дня вона знаходить хоча б 10 хвилин для медитації. Це допомагає актрисі очистити думки від негативу і налаштуватися на продуктивний день.

Дженніфер Еністон Фото: Instagram / Jennifer Aniston

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ