RU  UA

Дізнатися

Все одно, що скажуть: alyona alyona зізналася, що зустріла нове кохання

Виконавиця не поспішає розкривати особистість коханого

У День святого Валентина alyona alyona розговорилася про особисте життя. Українська реп-зірка опублікувала в Instagram надихаючий пост про нові стосунки і поділилася загадковими фото з коханим.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Альона написала, що раніше вважала, що заміж треба виходити до 23 років, бо з віком люди більш прагматично ставляться до вибору партнера.

"Чим старше ти є, тим більше твій вибір партнера по життю схожий на співбесіду. Це жахливо дратує, бо якось не відчувається почуттів серед цього всього, - написала виконавиця. - Мені так здавалося колись, допоки в 25 я не відчула метеликів в животі, як колись в 16. І я це знову відчуваю зараз, в 29".

Дівчина ще з дитинства замислювалася, що не схожа на "однаково красивих" знаменитостей зі світу шоу-бізнесу, але рада, що її особисте життя складається всупереч стереотипам.

"Я познайомилася з ним: не старшим, не більшим, не статуснішим. І потонула. Я не можу пояснити, що сталося і чому. І мені байдуже, що скажуть всі. І чи будуть говорити взагалі. Я просто щаслива, я потрібна, я можу віддавати накопичену любов просто так, - поділилася Альона. - Сніг нас просто об’єднав в одному місці в один час і закопав під своїм коханням. А ми й раді. Адже все цікаве попереду".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов