RU  UA

Дізнатися

Maruv похвалилася дорогими подарунками до 30-річчя: без "кіски" не обійшлося й тут

Співачка має намір підкорювати дороги України

15 лютого епатажна співачка Maruv відсвяткувала свій 30-й день народження. До цієї дати чоловік та друзі підібрали особливі подарунки, якими виконавиця похвалилася в Instagram.

В особистих "сторіз" Maruv зізналася, що давно мріяла навчитися водити авто та мотоцикл. Тепер у неї буде така можливість - співачці подарували новенький Mini та ефектний червоний байк. А до нього - шкіряну курточку з принтом Wild Pussy ("Дика кіска").

Фото: Instagram / MARUV

"Я дуже хотіла мотоцикл. Тому влітку ловіть мене на дорогах", - посміялася Maruv.

Фото: Instagram / MARUV

За словами співачки, чоловік також організував для неї вечірку-сюрприз в стилі Гаррі Поттера. Гостями на ній стали близькі та приятелі іменинниці. "Офігенська була вечірка", - додала вона.

  • Тим часом "Холостячка" Ксенія Мішина лає Олександра Еллерта за дивакуваті вуса. Новий імідж обранця актриса не оцінила.
  • Читайте також на theLime, як в День святого Валентина alyona alyona заговорила про особисте життя. Українська реп-зірка опублікувала в Instagram надихаючий пост про нові стосунки та поділилася загадковими фото з коханим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бизнесмен Иракли Макацария стал популярным благодаря шоу Холостяк. Сейчас он с семьей живет в Грузии

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Сын Марички Падалко и Егора Соболева в 17 лет осваивает военный навык – парень учится собирать fpv-дроны, чтобы помочь отцу на фронте

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Что означают символы на вышиванке Владимира Зеленского и Елены Зеленской, в которых они поздравили украинцев с Днем вышиванки 2024