RU  UA

Дізнатися

Як носити леопардовий принт і не виглядати безглуздо: 8 стильних комбінацій на весну

З чим його поєднувати краще за все

Навесні дівчатам хочеться виглядати по-особливому вишукано і красиво. Якщо ви вже підібрали найбільш трендовую річ сезону - трикотажну сорочку, радимо також урізноманітнити гардероб речами з леопардовим принтом. theLime вирішив розповісти, як їх правильно носити, щоб не виглядати безглуздо.

Леопардовий принт не втрачає свою популярність з сезону в сезон. Парадоксальним є те, що чоловікам цей плямистий візерунок часто не подобається, а ось дівчата різного віку від нього в захваті. Одяг з плямами леопарда надає їм впевненості в собі та сексуальності.

Щоб образ зі звіриним принтом був гармонійним, намагайтеся, щоб в наряді була лише одна деталь з леопардовим принтом. Так, на прохолодну весну можна купити верхній одяг з імітацією шерсті леопарда - пальто або коротку куртку з еко-хутра. Її можна носити як зі спортивними штанями і лосинами, так і з джинсами.

Стильний лук можна скласти і зі светром з леопардовим принтом. З ним відмінно поєднуватимуться світлі брюки, ботильйони в тон до одного з відтінків принта і бежевий капелюх.

Якщо ви хочете урізноманітнити діловий образ - обирайте стильну блузку з леопардовим принтом. Її можна носити як із чорними, так і з сірими брюками, а доповнять лук грубі черевики.

Ще один модний варіант на весну - спідниця довжини міді з леопардовим принтом, топ і грубі черевики зі шнурівкою. Доповнить образ стильна шкіряна курточка.

Щоб створити затишний домашній образ, підберіть кардиган з леопардовим принтом. З такою річчю можна носити як лосини і штани, так і спідниці.

Звичайно ж, в гардеробі кожної модниці має бути сукня з леопардовим принтом. На весну можна обрати коротку сукню з дрібним малюнком, а ось на літо підберіть довгу модель з легкої тканини. До такого образу обирайте мінімум непомітних аксесуарів.

Ще один стильний варіант - спідниця максі з леопардовим принтом і біла сорочка. Доповнять лук грубі черевики і чорний капелюх. У такому вигляді можна піти на побачення або на зустріч із подругами.

Природно, стильним доповненням до суворого образу можуть бути деталі з леопардовим принтом. Наприклад, відворот на піджаку або стильна панама з плямами леопарда.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии