RU  UA

Дізнатися

"Титанік" міг закінчитися інакше - такий фінал багато хто бачить вперше, але одразу хоче розбачити

Режисерові фільму і так дістається за фінал, а могло бути й гірше

Користувачі Twitter повернулися до обговорень альтернативної кінцівки фільму "Титанік" Джеймса Кемерона - хтось бачив її раніше, хтось побачив вперше. Але й ті й інші впевнені - такий фінал точно зіпсував би чудову картину.

В альтернативному фіналі "Титаніка" літню Роуз знаходять на палубі корабля ще до того, як вона викинула намисто "Серце океану" в воду. Лідер експедиції Брок Лаветт просить жінку передумати і залишити скарб. На це Роуз відповідає, що справжнім скарбом є лише життя, а після цього все ж кидає кулон за борт.

"Серце океану" тоне, а в цей час Роуз та Лаветт починають нестримно сміятися. Деякі члени екіпажу втрачають від люті самоконтроль, та головній героїні не до цього - Роуз пропонує онучці потанцювати.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

Одного разу альтернативна кінцівка вже ходила соцмережами, але шанувальникам фільму вона здається настільки невдалою, що час від часу нові глядачі "Титаніка" повертаються до її обговорення і дякують долі, що Кемерон все ж обрав інший кінець.

"Альтернативний фінал "Титаніка" просто смішний. Він знищив би фільм", - дискутують у коментарях до ролика.

Раніше приблизно так само альтернативний фінал оцінив і актор Білл Пекстон, який зіграв Брока Лаветта. В інтерв'ю Yahoo він розповів, що Кемерон таким чином подумував "осучаснити" фільм, але пізніше відмовився від цієї ідеї.

Втім, вже який рік поспіль Джеймсу Камерону дістається і за оригінальний фінал картини. Хто жартома, а хто серйозно, але багато хто з глядачів впевнені, що Джек все ж помістився б на дверях поряд з Роуз і не загинув.

An error occurred while retrieving the Tweet. It might have been deleted.

"Для мене вона досі вбивця", - сміються в обговореннях.

  • Тим часом звільнена зірка "Мандалорця" Джина Карано звинуватила Disney в цькуванні. Актриса вважає, що її позбавили роботи через незгоду з політичною повісткою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Тина Кароль призналась, как ее подставили во время участия в Евровидении-2006 – певица должна была выплачивать огромный кредит

Дружина Сергія Тігіпка розкрила стать майбутньої дитини: хто народиться в сім'ї, де підростає троє синів

Беременная жена Сергея Тигипко Анна Зиневич сообщила, что они с мужем ждут дочь - в семье политика подрастает трое сыновей

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Украинский рэпер и продюсер Потап показал фото из Софии - столица Болгарии - чем занимается артист за границей