RU  UA

Дізнатися

Українська вчителька почала читати реп-уроки, але колеги не оцінили - через негатив вона пішла зі школи до інтернету

У 2020 році Ольга Халепа стала викладачем року, але й про це у школі забули

Вчителька Яковлівського ліцею в Харківській області, раніше визнана педагогом 2020 року, звільнилася через негатив та знущання своїх колег. Вся справа в тому, що в дні карантину та дистанційного навчання Ольга Халепа додала до програми з біології реп-уроки, в яких начитувала матеріал креативними рядками. Такий підхід оцінили учні, але не суворі викладачі.

В ефірі місцевого телеканалу Simon вчителька розповіла, що зіткнулася з негативом, який поширювався не тільки від колег, а й адміністрації ліцею. "Така креативна вчителька їм весь час заважала, - пояснила Халепа. - Весь час відчувався моральний тиск, весь час блокували мої починання, мої проекти. Був повний ігнор".

За словами жінки, сучасні діти дуже відрізняються і цінують, коли викладач знаходить до них особливий підхід. Завдяки реп-урокам їй нібито вдалося не тільки привернути увагу школярів до навчання онлайн, але й позбутися "води" у шкільній програмі, взявши до уваги найнеобхідніше. Цього в ліцеї не оцінили.

"Я собі сказала: "Оля, вистачить. Невже ти гідна цього? Невже ті стоси грамот, дипломів і медалей гідні того, щоб над тобою знущалися?" - додала вона. Тепер у ліцеї, де Ольга Халепа працювала 13 років, біологію викладає вчителька світової літератури.

Сама ж викладачка не втратила наснаги - жінка продовжує викладати уроки на YouTube, а також завела свій Telegram-канал, на який можуть підписатися усі охочі підтягнути знання з біології.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева