RU  UA

Дізнатися

Тіна Кароль позувала у пустелі для обкладинки журналу Viva!

Співачка знялася у розкішній фотосесії

Українська співачка Тіна Кароль стала головною героїнею свіжого випуску журналу Viva!. Артистка прикрасила обкладинку та сторінки глянцю, і ця фотосесія вражає. Заради красивих знімків виконавиця вирушила у жарку Намібію.

Співачка позувала в прозорій дизайнерській сукні глибокого синього кольору, демонструючи свою жіночність та сексуальність. А в інтерв'ю журналу розповіла , як змінилося її життя за період вимушеної паузи.

"Чудовий був рік! Переоцінка цінностей. Всі прислухалися до себе. Я б назвала його роком реверсу, який дав прогрес. Людина думає, що все навколо нього сповільнюється, і йому здається, що він відкочується назад. Насправді це шлях, адже завдяки такому реверсному руху, зупинці, депресивному настрою й навіть відкату назад стався прорив внутрішніх сил, з'явилися інші цінності. Розкрилися деталі, емоції, внутрішня суть. Кожен відкрив себе", - зазначила зірка.

Фото: viva.ua

Співачка зізналася, що за останній рік стала набагато щасливішою. "У мене є для кого жити. Потрібно жити хоча б тому, що це подяка і реально подарунок небес", - додала Тіна.

Фото: viva.ua

Фото: viva.ua

Фото: viva.ua

  • Раніше Тіна Кароль представила новий трек "Скандал", а також кліп до нього, в якому вона танцює перед камерами за склом, ширяє в повітрі і змінює латексні костюми з чорного на білий.
  • А також повторила знаменитий кадр з кліпу "Ноченька", який був знятий у далекому 2006 році. Ця смілива відеоробота - четверта в кар'єрі виконавиці і була у той час однією з найбільш обговорюваних в пресі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации